Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor 2016'da yarışacak beşinci isim belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Survivor 2016'da yarışacak beşinci isim belli oldu

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Sunuculuğu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor 2016’da yarışacak beşinci isim belli oldu. Güreşçi ve boksör olan Çağan Atakan Arslan Survivor 2016’da yarışacak.

Survivor 2016 için daha önce oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve manken Tuğba Özay gibi isimler açıklanmıştı. Yarışma için son açıklanan ünlü isim ise Çağan Atakan Arslan oldu. bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.
ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?
1989 İstanbul doğumlu olan Çağan Atakan Arslan, porfesyonel olarak güreş ve boks sporları yapıyor. 16 yaşından beri vücut geliştirme yapan Çağan Atakan, dövüş sporlarıyla 17 yaşında tanıştı. Best model yarışmasına katıldıktan sonra modellik ve oyunculuk da yaptı. Çağan Atakan Arslan, 2007 kickboks Türkiye şampiyonu, 2009 Wffa Free Fıght Avrupa Şampiyonu ve 2011 yılının Taybox Dünya şampiyonu oldu.
YENİ TURABİ OLACAK
Survivor'a katılacak 5. İsim olan Çağan Atakan Arslan, vücudu ve boksör oluşuyla yeni Turabi olarak gösteriliyor. Turabi Çamkıran, geçtiğimiz 2 sezonda Survivor Ünlüler Gönüllüler ve Survivor All-Star'da şampiyon olmuştu. Çağan Atakan Arslan'ın da Survivor 2016'da Turabi etkisi oluşturması bekleniyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...