Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İrem Derici ile Rıza Esendemir boşanıyor mu?

Düzenleyen:
İrem Derici ile Rıza Esendemir boşanıyor mu?

MAGAZİN Haberleri

2014 yılında hayatlarını birleştiren İrem Derici ile Rıza Esendemir çiftinden kötü haber geldi. Derici'nin Instagram'dan fotoğraflarını silmesi üzerine, Esendemir de manidar bir paylaşımda bulundu

Büyük aşk yaşayan ve 2014’te yaşamlarını birleştiren İrem Derici ile radyocu Rıza Esendemir’in ayrılacağı iddia ediliyor. Çiftin sosyal medya hesaplarında yaptığı değişiklikler iddiaları güçlendirdi.

Ünlü şarkıcı, eşinin tüm fotoğraflarını kaldırıp takibi bıraktı ve sevimli köpekleri ‘Pike’ için açtıkları Instagram hesabından da ‘Esendemir’ soyadını sildi.

"BOŞANIYOR MUSUNUZ?"A CEVAP YOK
Riza Esendemir ise İrem Derici’yle olan bazı fotoğraflarını sildikten sonra, Instagram ve Twitter hesaplarından ilk eşi Yeşim Vatan’dan olan kızı Eceşan Esendemir’in fotoğrafını “Bir kızın durduk yere ‘Seni seviyorum babacım’ demesi ne demek biliyor musunuz?’’ notuyla paylaştı. Ünlü çift, takipçilerinin “Boşanıyor musunuz’’ sorularına ise cevap vermedi.

Derici’nin 2 buçuk milyon kişi tarafından takip edilen resmi Instagram hesabında eşine dair tek kare fotoğraf kalmadı.(HT Magazin)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...