Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlülerden Mustafa Koç için başsağlığı mesajı

Düzenleyen:
Ünlülerden Mustafa Koç için başsağlığı mesajı

MAGAZİN Haberleri

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç sevk edildiği Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Mustafa Koç için, ünlü isimler başsağlığı mesajlarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. İşte Mustafa Koç için yazılanlar...

11. CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL

"Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet, başta eşi ve çocukları olmak üzere Koç ailesine, Koç Holding çalışanlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet, başta eşi ve çocukları olmak üzere Koç ailesine, Koç Holding çalışanlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum."

BAŞBAKAN YARDIMCISI YALÇIN AKDOĞAN

"Mustafa Koç'un vefatı Türk iş dünyası için büyük kayıptır.Kendisine Allah'tan rahmet, Koç ailesine başsağlığı ve sabır dilerim."

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU

"Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yön.Kur.Bşk.Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet,ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum."

ORMAN EV SU İŞLERİ BAKANI

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, Koç ailesi ve iş dünyasına başsağlığı ve sabır diliyorum.

KANAL7 MEDYA GRUBU YÖNETİM KURULU BAŞKANI ZEKERİYA KARAMAN

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet, başta eşi ve çocukları olmak üzere Koç ailesine, Koç Holding çalışanlarına, iş dünyasına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

FATMA ŞAHİN (Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı)

"Ülkemiz sanayisinin, ticaretinin duayenlerinden Koç ailesi evlatları Mustafa Koç'u yitirdi. Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin."

MUSTAFA BALBAY

"İşini en iyi yapan en yurtsever insandır. Yatırımcı işadamı Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet tüm ailesine başsağlığı diliyoruz."

MANSUR YAVAŞ

"Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum."

CHP'li UMUT ORAN

"Yurtsever,aydın başarılı işinsanı Mustafa Koç un vefatı ülkemiz için büyük kayıp
Ailesine,sevenlerine sabır dilerim
Mekanı cennet olsun"

HÜSEYİN GÜLERCE

"İş dünyamızın mümtaz isimlerinden Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet diliyorum. Koç ailesinin başı sağolsun. Allah onlara sabır versin."

CHP'li MUHARREM İNCE

"Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum"

GAZETECİ UĞUR DÜNDAR

"Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yön.Kur.Bşk.Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet,ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum."

GAZETECİ CEM SEYMEN

"Binlerce insana istihdam sağlayan Koç Ailesi'nin acısını paylaşıyorum.Mustafa Koç' a Allah'tan rahmet dilerim.Yaptığı hayırlar adını yaşatır"

GAZETECİ ASLI AYDINTAŞBAŞ

"Mustafa Koç...Allah’tan rahmet diliyorum. Sempatik, makul, insancıl, sevecen biri olarak tanıyoruz onu. Türkiye için büyük kayıp..."

TBB BAŞKANI METİN FEYZİOĞLU

"Mustafa Koç'u kaybettik. Maalesef...Çok üzgünüm. Sağlam, çalışkan, dürüst, özü sözü bir dosttu. Tüm aileye ve sevenlerine sabırlar diliyorum"

MHP'li LÜTFÜ TÜRKKAN

"Türkiye güzel bir adamı kaybetti..."

GAZETECİ İSMAİL KÜÇÜKKAYA

"Mustafa Koç vefat etti. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve Türkiye'ye başsağlığı diliyorum. Çok üzgünüm."

GAZETECİ NEVVAL SEVİNDİ

"Mustafa Koç'a Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Nezaketini hiç kaybetmeyen bir insandı."

YORUMCU KAYA ÇİLİNGİROĞLU

Nur içinde yat sevgili dostum.

PROGRAMCI PELİN ÇİFT

Herşey gelip geçici.. Hep dilimizde ama unutuyoruz.Vakit geldiğinde ne yaşın ne kudretin önemi var.Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet diliyorum.

İTO BAŞKANI ÇAĞLAR

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç'un vefatıyla ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı.

İbrahim Çağlar, şunları kaydetti:

"Koç Ailesi'nin değerli mensubu Sayın Mustafa V. Koç, Türk sanayiinin öncü kuruluşlarından Koç Holding'in yöneticisi olarak Türkiye ve dünyada büyük başarılara imza attı. Vehbi Koç ve Rahmi M. Koç'tan sonra Koç Holding'de sürdürdüğü görevi boyunca attığı cesur adımlarla sadece Koç Holding'e değil, Türk sanayiine ve Türkiye ekonomisine çok önemli katkılar sağlamış, unutulmayacak bir iz bırakmıştır. Çok verimli ve genç bir yaşta kaybettiğimiz Mustafa V. Koç'a Allah'tan rahmet; Koç Ailesi'ne, Koç Holding camiasına, iş dünyamıza  ve milletimize başsağlığı diliyorum."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...