Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tanyeli ve eşi Avustralya'da düğün yaptı!

Düzenleyen:
Tanyeli ve eşi Avustralya'da düğün yaptı!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oryantal Tanyeli, 2014 yılında Bursalı işadamı İlker Sünnili’yle nikâh masasına oturmuştu. Bodrum'da aile arasında küçük bir törenle evlenen Tanyeli ve eşi Avustralya'da düğün yaptı.

Güzel haberi sosyal medyadan duyuran ünlü oryantal düğünü hakkında bilgi verdi. Tanyeli isim vermeden bazılarını 'kıskançlık ve fesatlıkla’ suçladı.
 
İşte Ünlü oryantal Tanyeli'nin o paylaşımı;
 
'Sevgili takipçilerimin bilgisine... Çünkü herkesin iyi niyeti olduğu kadar, kıskançlık ve fesatlık virüsü her yerini saran hastalara, bir de merak hastalığına giriyorlar. Biliyorsunuz. Bu merak hastalığı Allah korusun. Yazık onlarda insan açıklama yapayım da rahatlasınlar...
 
2014 yılında evlendiğim eşimle aile arasında bir tören yapmıştık, toplam 6 kişiydik. Düğünümüzü yapmamıştık, Avustralya kanunlarına göre de nikâh yaptık. Burada yaşıyoruz ya ondan! Merakgiller, özellikle içinizde ruhunuzun çirkinliği yüzüne vuran gudubet hanımlar... Siz de haklısınız bu güzellik kıskanılmaz mı? Açın bir roman havası, oynayın iyi gelir içiniz açılır. Sinir olacağınıza göbek atarsınız.
 
Neyse şimdi tamamlandık. Biz çok mutluyuz. Şükür dolu yüreğimiz, çok şükür… Beni sevenler çok mutlu oldu. Hadi siz de kendinize bir iyilik yapın içinizdeki kir pastan, mutsuzluk hastalığından kurtulun iyi gelir belki, mutluluklar... Sizde mutlu olun zavallılar.'  

Tanyeli ve eşi Avustralya'da düğün yaptı!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...