Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O kanal kapanıyor

Düzenleyen:
O kanal kapanıyor

MAGAZİN Haberleri

Yayın hayatına ilk olarak Aralık 2006'da başlayan ve Doğuş Yayın Grubu bünyesinde bulunan e2 kanalı yayına veda ediyor.

31 Ocak Pazar gecesi itibariyle yayın hayatını sonlandıracak olan kanal, ABD'de yayınlanan pek çok gösteriyi Türkiye'deki izleyicileriyle buluşturuyordu. Kapanma kararıyla resmi bir duyuru yapan Doğuş Yayın grubu, kanalın kapanma gerekçesiyle ilgili şu açıklamaları yaptı:
 
Doğuş Yayın Grubu bünyesinde Aralık 2006’da tematik eğlence kanalı olarak izleyicilerle buluşan e2 kanalı, içeriğindeki dizi ve programların yayın haklarının sona ermesiyle 31 Ocak Pazar gecesi ekrana veda edecek.e2, ülkemizde ilgiyle izlenen ARROW ve THE MUSKETEERS dizilerinin 2. Sezon final bölümleriyle kapanış yapacak.
 
e2’de yayınlanan önemli diziler ve programlar ise geneliyle Digiturk’te 30. kanal, D-Smart’ta 36. kanal, Türksat’ta 12379 H 30000 ¾, Teledünya’da 69. kanal ve Tivibu’da 35. kanalda olan TLC’de yayınlanmaya devam edecek.
 
e2’de ekrana gelen diziler; TWO BROKE GIRLS, VIKINGS, HOT IN CLEVELAND, MIKE & MOLLY, FOLLOWING, HANNIBAL, TEEN WOLF, UNDATEABLE, DOCTOR WHO, ARROW ve THE MUSKETEERS önümüzdeki aydan itibaren yeni sezon bölümleriyle Türkiye’nin yeni eğlence ve yaşam tarzı kanalı TLC’de izleyicilerle buluşacak.
 
e2’nin değerli izleyicilerine bugüne kadar bizi takip ettikleri için teşekkür ederiz.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...