Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Bugüne kadar ses yarışmalarından star çıkmadı'

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
'Bugüne kadar ses yarışmalarından star çıkmadı'

MAGAZİN Haberleri  / iHA

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, bugüne kadar ses yarışmalarından star çıkmadığını söyleyerek, bu yarışmaları ciddiye alanların psikolojilerinin bozulduğunu belirtti.

Nevşehir’de bir köy okuluna kütüphane kurulması için Forum Kapadokya AVM’de düzenlenen etkinliğe katılan ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Konser sonrası etkinliğe kitap getiren gençlere albüm kapağını imzalayan Türkmen, İHA muhabirine ya açıklamalarda bulundu. Gökhan Türkmen, son yıllarda düzenlenen ses yarışmalarına katılan gençlere seslenerek, “Orayı bir çıkış görürlerse psikolojileri bozulur” dedi. Türkmen, “Bu bir tercih meselesidir. Yani nasıl var olmak istediğin ile ilgili bir durum. Yani benim çok tercih ettiğim bir şey değil açıkçası yarışmaya katılmak. Benim ilk çıktığım zamanlarda da bu tür yarışmalar vardı. Çok söylüyordu etrafımdakiler katılsan güzel olur diye. Yani benim tercihim o yönde değildi. Ben o şekilde var olmak istemedim. Ama bu bir tercih meselesidir. Kötü bir şey değil. Yani orada çıkıp bir performans sergiliyorsunuz. Bir tecrübe meselesi bu. Tecrübe ediniyorsunuz. Çok önemli insanlar tarafından yani şimdi yarışmaya katılanları biraz daha eğitme amaçlı yarışmalar. O yüzden onlarla çalışma fırsatı buluyorsunuz. Tabi işte bu tür yarışmalara çok ciddi bakarlarsa, orayı bir çıkış noktası olarak görüp yarışmaya katılırlarsa psikolojik sorun yaşatabilir. Ama oraya eğlenmek için bu bir şov, orası bir okul değil. Şovun gerekliliğini yapmak zorundalar. Böyle bir iş bu. Televizyon her zaman böyledir. Her şeyi doğru söyleyen bir şey değildir televizyon. Gerçek hayat değildir. O yüzden dediğim gibi okul değildir. Oradan ne alırım kardır diye bakarsan gayet güzel bir tecrübe ile oradan ayrılabilirsin. Ama orası benim tek şansım, buradan elenirsem biterim ya da orayı yarış gibi görürsen çok psikolojisi bozulan insan vardır. Bundan önce çok pop yarışması, star yarışması izledik. Şuana kadar tek bir star çıkmadı. Ben olaya tecrübe olarak bakıyorum. Öyle olursa bence daha güzel olur’’ şeklinde konuştu.

Müzik hayatına atılmak isteyen gençlere de seslenen Türkmen, “Her şeyden önce insan sevsinler” dedi. Türkmen, “Müzik hayatına atılmak isteyen gençler çok çalışsınlar, çok müzik dinlesinler. İnsan olmaya özen göstersinler. Ne yaparlarsa yapsınlar en önemli şey insan olabilmek. Bu çünkü sonradan kazanılan bir şey olmuyor. Müzik bir şekilde eğitilebiliyor, öğretilebiliyor. Ama adamlık zor oluyor. O yüzden de ellerinden geldiği kadarıyla insan olmayı becersinler” diye konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...