Özge Ulusoy o iddilara ateş püskürdü

Düzenleyen:
Özge Ulusoy o iddilara ateş püskürdü

MAGAZİN Haberleri

Sevgilisi Hacı Sabancı’nın 100 bin dolarlık yüzükle evlenme teklif ettiği haberlerine ateş püsküren Özge Ulusoy, “Evlenecek olsam sinyalini veririm” dedi

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ndeki evlilik fuarında podyuma çıkan Özge Ulusoy, gazetecileri “Düğünüme hoş geldiniz” diyerek selamladı. Manken, sevgilisi Hacı Sabancı’nın kendisine 100 bin dolarlık pırlanta yüzük hediye ettiği iddialarına noktayı koydu:

“Yüzük olsa elimde olurdu. Niye bu kadar üzerime geliniyor anlamıyorum? Ben evlenmeyeceğimi yine söylüyorum. Annem ve babam aradı, sitem edenler oldu. Evlenecek olsam sinyalini veririm. Öyle bir teklif de beklemiyorum. Bu ikimizin ortak kararı.”

Altı yıl önce hayatını birleştirdiği Ferruh Taşdemir’den olaylı bir şekilde boşanan Ulusoy, yeniden evlenmesi halinde çok kabarık bir gelinlik istemediğini söyledi. Manken kendisini almaya gelen Sabancı’nın kullandığı Ferrari otomobille fuardan ayrıldı.

Ulusoy’un  giydiği 20 kilo  ağırlığındaki  üç boyutlu ve  ipek kumaştan  gelinliğin  fiyatı 20 bin  dolar civarında. (Milliyet)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...