Açelya Akkoyun, hamarat hanımlarla buluşuyor

Düzenleyen:
Açelya Akkoyun, hamarat hanımlarla buluşuyor

MAGAZİN Haberleri

Pril’in marka yüzü Açelya Akkoyun, Yemek Şöleni’nde hamarat hanımlarla buluşuyor.

Hanımların bulaşıktaki ilk tercihi Pril, bu yıl 7.si gerçekleştirilecek olan Yemek Şöleni organizasyonunda sizlerle buluşacak. Markanın sevilen yüzü, değerli sanatçı Açelya Akkoyun, hanımlarla sohbet etmek üzere Yemek Şöleni’nde olacak. Pril, keyifli etkinlikler ve sürpriz hediyelerle de güne keyif katacak.

En orijinal tariflerin birbiriyle yarıştığı ve lezzetin eğlenceyle buluştuğu Yemek Şöleni organizasyonu, yine birbirinden hoş sürprizlerle hanımları gün boyu eğlenceye davet ediyor. 7 Şubat 2016 Pazar günü Bostancı Green Park Hotel’de hayata geçecek olan Yemek Şöleni’nde hanımlarla buluşacak olan Pril, burada hamarat hanımlarla birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirirken aynı zamanda sürpriz hediyeler de dağıtacak. Pril’i, PrilTurkiye Instagram hesabından takip edenler, markanın Yemek Şöleni’ndeki standından ürün kazanacak. Ayrıca Pril’in marka yüzü ünlü sanatçı Açelya Akkoyun da hamarat hanımlarla buluşarak, keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. Akkoyun, aynı zamanda Pril’in bulaşıktaki gücünü gözler önüne seren bir uygulama da yapacak. Pril, aktivite odasında ise kupa boyama etkinliği ile hamarat hanımların keyifli zaman geçirmelerine yardımcı olacak.

Siz de 7 Şubat 2016 Pazar günü, saat 11.00’den itibaren Bostancı Green Park Hotel’de olun, daha birçok keyifli aktivite ve etkinlikle gün boyu doyasıya eğlenin.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...