HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hande Yener hayranını yakalattı

Düzenleyen: /
Hande Yener hayranını yakalattı
Hande Yener, Haber

MAGAZİN Haberleri

Bir Twitter kullanıcısı, Hande Yener'e Twitter'dan mesaj yağdırdı. Kullanıcının son tweet'i “Evine geliyorum” olunca polis harekete geçti ve Recep G.'yi Yener'in evinin karşısında yakaladı

Hande Yener’e tacizci hayran şoku! Gebze’de yaşayan 36 yaşındaki Recep G., Twitter’da takip ettiği şarkıcıya 1 Şubat’tan itibaren, “Handem, ebedi aşkım”, “Sevgilim, en değerlim” gibi tweet’ler attı. Bardağı taşıran son damla ise şahsın, “Bir aksilik olmazsa yarın muhakkak Cihangir’deyim” tweet’i oldu.

YENER ŞİKÂYETÇİ OLDU

Yener ve yardımcısı mesajlar üzerine polise giderek şikâyetçi oldu. Tweet’lerin atıldığı gecenin sabahında otobüsle yola koyulan Recep G, “Cihangir’e geliyorum yoldayım”, ardından “Cihangir’deyim”, akşam saatlerinde de “Evine geliyorum” tweet’lerini attı.

POLİS, YENER'İN EVİNİN ÖNÜNDE YAKALADI

Habertürk'ün haberine göre polis, şahsı Yener’in evinin karşısında kıskıvrak yakaladı. Twitter'da Yener’in sevgilisi Ozan Öğüt’e de hakaretler yağdırdığı görülen Recep G., gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.
Recep G.’nin “Basit yaralama” ve “Konut dokunulmazlığının ihlali” suçlarından arandığı ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...