Yılmaz Morgül, Şahan'dan ilham almış!

Düzenleyen:
Yılmaz Morgül, Şahan'dan ilham almış!

MAGAZİN Haberleri

Şahan Gökbakar, Survivor’da yarışan Yılmaz Morgül’ün Recep İvedik’in bant ve bilekliğinden ilham aldığını, paylaştığı fotoğrafla belgeledi.

Şahan Gökbakar, Survivor yarışmasında Ünlüler takımında yer alan Yılmaz Morgül için ilginç bir benzetmede bulundu. Gökbakar, Recep İvedik 4 sinema filminde yer alan Survivor sahnesinde yaptığı kombinle, Morgül’ü kendisine benzetti. 

ALMADAN GELME

Sosyal medyada aynı kareleri koyan Gökbakar, “Aynı bileklik, aynı kafa bandı. Geri basın gençlik, Yılmaz uyandı. Haydi Yılmaz, hadi göreyim seni gocum... Almadan gelme… ” diyerek ünlü şarkıcıya  desteklerine iletti. Adada sakal bırakmayacak 

Yılmaz Morgül, Şahan'dan ilham almış!

İlk bölümün yayımlanmasından sonra kısa sürede Twitter’da Trend Topic (TT) olan Yılmaz Morgül için meslektaşı Onur Akay da bir iddiada bulundu. Yılmaz Morgül’e özel izin verildiğini söyleyen sanatçı “Yılmaz Morgül yaşadığı hastalıktan dolayı özel kremlerini götürmüş ve kendisine sakal tıraşı için özel izin verilmiş. Sakallı göremeyeceğiz” 
mesajını yazdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...