Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor 2016'ya Seda Tetik dahil oldu

Düzenleyen:
Survivor 2016'ya Seda Tetik dahil oldu

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2016‘da SMS sonuçlarına göre ünlüler takımına girmeye hak kazanan yarışmacı Seda Tetik oldu.

Survivor 2016’da bu sene bir ilk yaşandı. 11. sezonuyla TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasındaki yeni kuralı Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımlarına baştan dahil olmayan 4 sürpriz isimden ikisi, yapılacak oyunları kazanan takıma katılacaktı.. 

Survivor’a 4 yeni isim aday olarak dahil oldu. Yağmur Özdemir, Spartalı Mehmet,Alper Deniz, Seda Tetik. Bu 4 isimden hangisinin yarışmaya katılacağını SMS oylaması sonucunda vatandaşlar belirledi. Yapılan oylamada Seda Tetik ünlüler takımına dahil oldu. 

Gelecek hafta yapılacak yeni oyunu kazanan takım kalan 3 yarışmacı adayından birini kendi takımlarına katabilecek. Yağmur Özdemir, Spartalı Mehmet ve kaptan Alper Deniz’den biri yeniden yapılacak sms oylaması sonucunda Survivor’a katılmaya hak kazanacak. Kalan iki yarışmacı için ise Survivor macerası başlamadan bitecek.

SEDA TETİK “İÇİME DOĞDU”

Acun Ilıcalı’nın sms oylaması sonuçlarına göre ünlüler takımına girmeye hak kazanan yarışmacı adaylarından Seda Tetik, sonuçlar açıklanınca büyük bir şok yaşadı. Seda Tetik, heyecandan zor konuşurken, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Burada olmayı çok istiyordum. İçime doğuyordu ama oylama olduğu için emin olamıyordum” dedi

SURVİVOR ADAYI 4 İSİM YARIŞMACILAR GİBİ YAŞADI

Survivor adayı 4 yarışmacı, ünlüler ve gönüllüler takımlarıyla birlikte Survivor adasına gelerek yaşamaya başladı. Kendilerine ayrılan kumsalda yaşayan 4 yarışmacı, oyunlar dışında neredeyse Survivor yarışmacılarıyla birlikte aynı şartlarda adada yaşadılar. Bu süreçte 4 yarışmacı adayı, Survivor’a uyum süreci geçirmiş oldu.
 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...