HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Paramparça'ya usta isim

Düzenleyen: /
Paramparça'ya usta isim
Hümeyra, Paramparça, Haber

MAGAZİN Haberleri

İki sezondur zirvede olan ‘Paramparça’nın güçlü kadrosuna usta oyuncu Hümeyra da dahil oldu.

‘Paramparça’nın 15 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak 53. bölümünde ilk kez ekrana gelecek olan Hümeyra, izleyicinin karşısına Harun’un (Barış Falay) otoriter ve çok yakın ilişkide olduğu halası Maide karakteriyle çıkacak.

BÜYÜK GİŞELİ FİLMLERİN OYUNCUSU
Daha önce, ‘Unutursam Fısılda’ ‘Babam ve Oğlum’, ‘Dedemin İnsanları’ gibi büyük gişeli sinema filmleri ile ‘Hatırla Sevgili’, ‘Avrupa Yakası’ ve ‘Yalan Dünya’ gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle izleyicinin gönlünde taht kuran usta oyuncu ile ilk set gününde rol arkadaşları bol bol fotoğraf çektirdi.

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları ‘Paramparça’ heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümü ile Pazartesi (15 Şubat) akşamı, saat 20.00’de Star’da.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...