Steve Aoki İstanbul'u salladı

Steve Aoki İstanbul'u salladı

MAGAZİN Haberleri

Elektronik müziğin dünyadaki başarılı isimlerinden Steve Aoki, "Beat The Night ve Rapsody Travel & Events"in ortak organizasyonu kapsamında geldiği İstanbul'da Türk hayranlarıyla buluştu.

Kendine has tarzı, marjinal kişiliği ve sahne şovlarıyla fenomen haline gelen Amerikalı şovmenin Volkswagen Arena'daki performansını çok sayıda kişi izledi.
Müzik kariyeri boyunca bir çok ünlü ismin parçalarına yaptığı Remix'lerle ismini duyuran Aoki'nin İstanbul'daki performansını izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.
Henüz 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyken kurduğu Dim Mak Records ile müzik piyasasına adım atan Steve Aoki, ilk albümünü bir remix albümü olarak 2007'de çıkardı.
Yaptığı müzikle olduğu kadar sahne şovları ve sürprizleriyle de konuşulan Amerikalı şovmen, dünyanın en iyi DJ'lerinin belirlendiği "DJ Mag Top 100" listesine ilk kez 2011 yılında 42. sıradan giriş yaptı, 2013 yılından bu yana ise listenin ilk 10 basamağındaki yerini koruyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...