Yılmaz Morgül'ün gerçek yaşı ortaya çıktı!

Düzenleyen:
Yılmaz Morgül'ün gerçek yaşı ortaya çıktı!

MAGAZİN Haberleri

Müzisyen Onur Akay, 1982 doğumluyum diyen Yılmaz Morgül'ün 20 sene önce çekilmiş hiçbir yerde olmayan fotoğraflarını paylaştı ve Morgül'ün 52 yaşında olduğunu söyledi

Survivor'da Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde, Ünlüler takımında yer alan Yılmaz Morgül, Gönüllüler takımına seslendi. Enteresan bir cümle kuran Morgül, "Hepimizi bir anne dünyaya getirdi. Ana fikir verildiyse, ananın hakkını vereceksiniz." dedi.

MORGÜL'ÜN YAŞI MERAK KONUSU OLDU

Medya Faresi'nin haberine göre Morgül'ün kaç yaşında olduğu ise, sosyal medyada en çok tartışılan ve merak edilen konu oldu. Geçtiğimiz günlerde ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in de gönderme yaptığı Morgül'ün yaş tartışmasına, son noktayı sanat müziği sanatçısı Onur Akay koydu.

"1996 YILINDA 32 YAŞINDAYDI"

Pazar akşamı yayınlanan yeni bölüm sonrası, Morgül'le 20 sene önce sahnede yaptıkları düet sırasında çekilen fotoğrafları Twitter hesabından paylaşan Akay, "Gönüllüler takımında yarışan 1990 doğumlu Efecan, 52 yaşındaki Yılmaz Morgül'e yenildi. Helal olsun sana Yılmaz! Bülent Ersoy izlediyse seni, kesin dünya güzelim demiştir. Yılmaz'la 20 sene önce düet yaptık. 1996 yılında ben 19 yaşındaydım, Yılmaz abi ise 32 yaşındaydı." notunu yazdı. 

Yılmaz Morgül'ün gerçek yaşı ortaya çıktı!

90'lı yıllarda Morgül "Elveda İstanbul", Akay ise "İstanbul Ağlıyor" isimli şarkıyla çıkış yapmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...