Salih Güney sağlığına kavuştu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Salih Güney sağlığına kavuştu

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Kireçlenme ve boyun fıtığı rahatsızlığı sebebiyle sıkıntılı günler geçiren Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Salih Güney, eski sağlığına kavuştu.

Genç delikanlı görünümü ile yıllara meydan okuyan usta sanatçı Salih Güney, 7 ay önce boyun ağrısı ve boynundan her iki koluna yayılan uyuşma şikayetiyle sıkıntılı günler geçirdi. Fakat tedavisi sonrası eski sağlığına kavuştu.

Salih Güney’in tedavisini yapan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Ülkü Sarpkaya, usta oyuncunun tedavisi hakkında, “Değerli Aktör Salih Güney’in boyun ağrısı ve boynundan her iki koluna yayılan uyuşma şikayetleri mevcuttu. Yapılan fizik muayene ve MRG sonucu değerlendirilmesi ile boyun fıtığı ve kireçlenmesi tespit edildi. 3 hafta aralıklarla toplam 6 seans proloterapi uygulandı. Değerli sanatçımızın boyun, sırt ve kola yayılan ağrı ve uyuşma şikayetleri düzeldi” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...