Bülent Ersoy, 2 buçuk saatte 50 bin lira harcadı

Düzenleyen:
Bülent Ersoy, 2 buçuk saatte 50 bin lira harcadı

MAGAZİN Haberleri

Bülent Ersoy, önceki akşam Kanyon'daki bir mağazayı açtırdı. 2 buçuk saatte 50 bin lira harcayan Diva, makyajsız görüntülenmemek için mal kabul girişinden kaçtı!

Alışverişe olan tutkusuyla tanınan Bülent Ersoy, önceki akşam soluğu Kanyon'da aldı. Buradaki Harvey Nichols mağazasına giden Diva, kapanan mağazayı özel ricayla açtırdı. Mağazada yaklaşık 2 buçuk saat kalan Bülent Ersoy için bir güvenlik ile 2 de görevli hazır tutuldu. Yanına şoförünü de alan Diva, mağazada 50 bin liralık alışveriş yaptı.

Gazetecilerin mağaza dışından görüntü aldığını gören Bülent Ersoy, makyajsız halde objektiflere takılmamak için içeride 1 saat bekledi. Basın mensuplarının gitmeyeceğini anlayan ünlü sanatçı, şoförünü elinde poşetlerle önden gönderdi. Bülent Ersoy, aksiyon filmlerini aratmayacak bir plan yaparak da mağazayı mal kabul asansöründen terk edip doğruca otoparka gitti. Diva, böylece makyajsız görüntülenmedi. Diva'nın aldığı ürünlerin poşetlerini şoförü taşırken ünlü sanatçı, makyajsız olduğu için gazetecilerden kaçtı.

Bülent Ersoy, 2 buçuk saatte 50 bin lira harcadı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...