Saldırının ardından bazı konserler iptal edildi

Düzenleyen:
Saldırının ardından bazı konserler iptal edildi

MAGAZİN Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle konser ve tiyatro oyunlarını 22 Şubat'a kadar iptal etti.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, Ankara'da 28 kişinin öldüğü, 61 kişinin de yaralandığı terör saldırısı nedeniyle tüm konser ve tiyatro oyunlarını iptal etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Ankara'da yaşanan hain saldırı sonucundaki üzücü kayıplarımız sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'na bağlı kültür merkezlerinde gerçekleşecek olan konser ve yetişkin tiyatro programları 22 Şubat 2016 tarihine kadar iptal edilmiştir. Programlar ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KONSER İPTALİ


  Kayseri (İHA) - Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde bu akşam yapılacağı duyurulan konser programı Ankara’daki hain terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. 
  Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde, bu akşam Şehir Tiyatrosu’nda, Türk Sanat Müziği Solistler Geçidi programı yapılacağı duyurulmuştu. Ankara’daki hain saldırı ve bu saldırının yaşattığı büyük acı nedeniyle kültür sanat programlarında değişiklik yapıldı. Alınan kararla bu akşam yapılacağı belirtilen konser programı iptal edildi.
 

ZUHAL TOPAL PROGRAMINI İPTAL ETTİ

FOX TV'de izdivaç programı sunan Zuhal Topal da bugünkü yayınını iptal ederek Instagram hesabından şu notu paylaştı:

"Değerli izleyici ve dinleyicilerimiz, yaşanan terör olayları sebebiyle derin üzüntü içinde olduğumuzu ve bugün yayınlanacak olan radyo ve televizyon programlarımızı yapmayacağımızı bilginize sunarım. Olaylarda hayatını kaybedenlere Allah' tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim..."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...