Burcu Kara ile Fırat Parlak evlendi

Düzenleyen:
Burcu Kara ile Fırat Parlak evlendi

MAGAZİN Haberleri

Burcu Kara, 1 yıldır birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Fırat Parlak'la en sevdiğim kent dediği Brüj'de dünyaevine girdi.

Burcu Kara ile 1 yıldır birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Fırat Parlak evlendi. Brüksel'deki nikah törenine çiftin ailelerinin yanı sıra yakın dostları katıldı.

SOSYAL MEDYADAN MUTLULUKLARINI PAYLAŞTILAR
Nikahın ardından Fırat Parlak, Twitter sayfasına "Bir yıl önce bugün büyük bir aşkla bağlandığım Burcu Kara ile hayatlarımız birleşti. Mutluluğumuzu paylaşan herkes sağolsun..." notunu düştü.

NİKAH TÖRENİNİN OLDUĞU YERİ PAYLAŞTI
Oyuncu Burcu Kara ise instagram sayfasında törenin gerçekleştiği çiftlik evinin fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü:

"Yıldönümümüz olan bugün,en sevdiğim kentlerden biri olan Brüj'de, bu şahane çiftlikte Fırat Parlak ile, beraber bir hayat temennisine imza attık. Mutluluğumuz için kalbinden iyi temenniler geçiren herkese binlerce teşekkürler..."

Burcu Kara ile Fırat Parlak evlendi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...