Survivor'da Kim Elendi? (Survivor Yağmur Özdemir mi Tuğba mı, Kim Veda etti)

Düzenleyen:
Survivor'da Kim Elendi? (Survivor Yağmur Özdemir mi Tuğba mı, Kim Veda etti)

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da kim elendi?"Survivor 2016'da kim elendi?" sorusu cevabını buldu. Survivor'da ünlüler takımından Yağmur adaya veda eden ilk isim oldu... Survivvor'a Yağmur veda etti. Yağmur Kimdir?

Survivor 2016'da kim elendi? sorusu cevabını buldu. Survivor'da ünlüler takımından Yağmur adaya veda eden ilk isim oldu... Yağmur Kimdir? TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışmalarından Survivor 2016' dün akşam yine nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı bu gece belli oldu. Survivor'da ünlüler takımından Yağmur adaya veda eden ilk isim oldu...SMS oylamasında Atakan birinci oldu. Yapılan oylama sonucunda adaya veda eden isim ise Yağmur Özdemir oldu.

ELEME İZLE

Survivor'a oylama ile veda eden ilk isim bu konseyde belli oldu
Eleme adayları Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay'ın yanına üçüncü bir isim olarak belli olacak kişi, Survivor SMS oylamalarıyla birinci seçilen Atakan tarafından belirlendi. Üç aday arasında yapılan oylama sonucunda Survivor'a veda eden isim Yağmur oldu.

Survivor'da Kim Elendi? (Survivor Yağmur Özdemir mi Tuğba mı, Kim Veda etti)

Yağmur Özdemir kimdir?
Yağmur Özdemir, Survivor 2016'a İzmir'den katılıyor. 20 yaşında olan ve aslen Bursa'lı olan Yağmur Özdemir, Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıfta eğitim görüyor. Kendini tanıtırken hızına ve hırsına güvendiğini belirtiyor.
Yağmur Özdemir Survivor 2016'a nasıl katıldı?
SMS oylaması sonucu yarışmaya dahil olan diğer isimlerden sonra geriye sadece Yağmur Özdemir kaldı. Diğer yarışmacıların sakatlık yaşamasıyla beraber Yağmur Özdemir Survivor'a katılmaya hak kazandı ve yarışmaya katılan son isim oldu. 

Survivor'da Kim Elendi? (Survivor Yağmur Özdemir mi Tuğba mı, Kim Veda etti)

SURVİVOR'DA ADAYA VEDA EDEN İSİMLER

Ünlüler takımında bu hafta, Yağmur Özdemir elendi.

Yağmur Özdemir Kimdir?

Survivor Yağmur Özdemir Kaç Yaşında: 20
Survivor Yağmur Özdemir Boyu:
Survivor Yağmur Özdemir Kilosu:
Survivor Yağmur Özdemir Meslek:Öğrenci

Survivor yeni yarışmacısı Yağmur Özdemir 20 yaşında. Yağmur Özdemir öğrenci. Cеlal Bаyаr Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde okuyan Yağmur 2.sınıfa gidiyor.

YILMAZ MORGÜL ŞOKE OLDU

SMS oylaması sonucunda en çok oyu alan Ebru Öztürk'ün de Yılmaz Morgül'ü seçmesiyle kimsenin beklemediği bir tablo ortaya çıktı. Yapılacak oylama sonucunda Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül, adaya veda edecek iki isimden biri olacak.

ELEME GECESİNDE GERGİN ANLAR YAŞANDI-İZLE

Ünlüler takımında gerginlik git gide artıyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından Nagihan ada konseyinde oyuna değilde başka konulara odaklandığını söyledi. İlk oyunlarda üst üste galibiyetler kazanan Ünlüler takımı son oyunları kaybetti. Böylelikle aralarından birini elemek zorunda kalacaklar. Bireysellik oyununda Ebru Öztürk ve Mehmet yarıştı, ikilinin yarısında kazanan isim Ebru oldu. Önemli bir dokunulmazlık kaybeden Ünlüler takımı akşam bir arkadaşına veda etmek durumunda kalacak. Survivor Tuğba mı, Survivor Yılmaz mı adaya veda edek? Survivor 2016 kim elendi bu akşam belli oalcak

TV8 İZLE- SURVİVOR İZLE

TV 8 ekranların sevilen yarışması Survivor'da eleme sistemi değiştirildi. Acun Ilıcalı ada konseyinde yarışmacılara yeni sistemi anlattı. Yeni şu şekilde olacak Survivor'un başında smste en çok oy alan yarışmacı bir aday gösteriyodu, ada konseyinde bir aday çıkıyordu, sms'i en çok olan arkadaşımız ikinci adayı gösteriyordu ve bu ikisinden biri Survivor'a veda ediyordu. Bu sene aday sayısı 3 olacak. Birinci adayı ada konseyi belirleyecek, 2'nci adayı smste en çok oy alan belirleyecek, 3'ncü adayı da kaybeden takımının kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan belirleyecek. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...