Yarışmacı kazandığı ödülü şehit ailesine bağışladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yarışmacı kazandığı ödülü şehit ailesine bağışladı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Kim Milyoner Olmak İster programına katılan Londra Metropol Üniversitesi mezunu Celil İyidoğan kazandığı ödülü Diyarbakır Sur’da şehit düşen Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak’ın ailesine bağışladığını açıkladı.

ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı programda Celil İyidoğan adlı yarışmacı yarıştı. Selçuk Yöntem’in "Kazanacağınız parayla ne yapacaksınız?" sorusuna "bunu yarıştıktan sonra söylemek istiyorum" şeklinde cevap veren ve 15.000 TL kazandıktan sonra ödülünü ne yapacağını açıklayan Celil İyidoğan stüdyoda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

"Eğer beni onuncu kardeşleri olarak kabul ederlerse, kazandığım ödülü Diyarbakır Sur’da şehit düşen Abdülselam Özatak’ın kardeşlerine bağışlamak istiyorum" diyen yarışmacı "Bu yarışmanın en zor sorusu Kim Milyoner Olmak İster? Sorusu. Biz hepimiz milyoneriz aslında, tam 75 Milyonuz ve bu hepimizi aslında milyoner yapıyor. Bizim en büyük zenginliğimiz bu ülkede yaşıyor olmaktır" şeklinde devam etti. İyidoğan’ın sözleri stüdyoda büyük alkış topladı.

En küçüğü 5 en büyüğü 23 yaşında 9 kardeşine bakan Şehit Teğmen Özatak’ın yaşam öyküsü yürekleri dağlamıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...