Survivor'da kim elendi?

Düzenleyen:
Survivor'da kim elendi?

MAGAZİN Haberleri

TV8'in en çok izlenen yarışması Survivor'da dün akşam Yağmur Öztürk elendi

Survivor’da kim elendi sorusunun yanıtını veren SMS oylaması sonuçları açıklandı. Survivor ünlüler SMS sıralamasına göre birinci olan isim Avatar Atakan. 

Atakan birinci olduğunu öğrenince "Ben şampiyonluğa doğru ilerlemek istiyorum" dedi.

Daha önce ada konseyinde Tuğba Özay elenme adayı olarak yazılmıştı. Yılmaz Morgül de kişisel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı tarafından eleme tahtasına not edilmişti. Survivor ünlüler SMS sıralamasında birinci olan Atakan da bir ismi elenmek üzere listeye ekledi.

SURVİVOR 2016 İLK KİM ELENDİ?

Avatard Atakan 'Kişisel problemlerden dolayı isim seçmek istemiyorum. Karşı takımın ekmeğine yağ sürmek istemiyor. Hiçbir problemim olmayan sadece zayıf gördüğümden çok özür dileyerek Yağmur kardeşimi söylemek istiyorum' dedi.

Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre Yağmur en son sırada olduğu için elenen isim de o oldu. Survivor eleme adaylarından Yılmaz Morgül SMS sıralamasında 4., Tuğba Öay ise 9. sırada yer aldı. Avatar Atakan'ın elenmesi için adını verdiği Yağmur Öztürk ise ünlüler SMS sıralamasında 10. sırada bulunuyordu. Yağmur Öztürk Survivor 2016 adasından ilk elenen isim oldu.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI ŞÖYLE OLDU

Survivor SMS oylaması sonuçları ile SMS sıralaması listesini acunn.com sitesi yayınladı. İşte Survivor ünlüler sıralaması;

1. Avatar Atakan

2. Eda

3.Yattara

4. Yılmaz Morgül

5.Yunus Günçe

6.Mehmet

7.Ezgi

8.Nagihan Karadere

9. Tuğba Özay

10. Yağmur Öztürk

11. Seda

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...