Beytüşşebap’taki ‘Survivor’ köyünden Ilıcalı’ya teşekkür

Düzenleyen:
Beytüşşebap’taki ‘Survivor’ köyünden Ilıcalı’ya teşekkür

MAGAZİN Haberleri

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyünde ikamet eden çocuklar, sosyal medya hesabından kendilerine parkur yaptıracağını duyuran Acun Ilıcalı’ya teşekkür etti.

Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyündeki ikamet eden yaşları 8 ile 13 arasındaki bir grup çocuğun, Acun Ilıcalı'nın “Survivor” adlı yarışma programından etkilenerek bahçelerinde kendi imkanlarıyla yaptıkları yarışma parkurları ile ilgili İHA’nın yaptığı haber üzerine Ilıcalı’nın köye parkur yaptıracağını duyurması çocukları sevindirdi. Çocuklardan Rabiya Roza Ediş, Ilıcalı ve ekibine teşekkür ederek, “Acun ağabey bize sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir park yapacağını söyledi bu da bizi çok mutlu etti. Arkadaşlarım ve kendi adıma çok çok teşekkür ederim” dedi.
Doğan Ediş ise parkuru yarışma programından etkilenerek, yaptığını belirterek, “Çok sevindik. Acun abi ve ekibi bize bir park alan yapacağını söylediler. Çok mutlu olduk” diye konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...