Cengiz Kurtoğlu unutulmayan şarkılarıyla MOİ Sahne’de

Düzenleyen:
Cengiz Kurtoğlu unutulmayan şarkılarıyla MOİ Sahne’de

MAGAZİN Haberleri

İstanbul’un en büyük ve modern sahnelerinden MOİ Sahne,’MOİ İstanbul Sanat Geceleri’ kapsamında birbirinden başarılı isimleri ağırlamaya devam ediyor. Fantezi müziğin efsane sesi Cengiz Kurtoğlu 27 Şubat Cumartesi akşamı MOİ Sahne’de sevenleriyle buluşuyor

Türkiye’nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall Of İstanbul, MOİ Sahne’de 27 Şubat 2016 Cumartesi akşamı efsane olmuş aşk şarkılarıyla tanınan Cengiz Kurtoğlu konserine ev sahipliği yapıyor.
‘Liselim’, ‘Hain Geceler’, ‘Gelin Olmuş Gidiyorsun’ gibi şarkılarıyla tanınan sanatçı, 35 yıllık müzik hayatında 20’den fazla albüm çıkardı ve yüzlerce şarkı yaptı. Bestekar ve piyanist Cengiz Kurtoğlu zaman zaman arabeske kayan müziğiyle gündeme gelse de ‘taverna müziği’nin en önemli seslerinden sayılıyor. Evli ve üç çocuk babası olan Cengiz Kurtoğlu’nun müzik çalışmaları yanında da rol aldığı 6 film bulunuyor.
Pera Event’in organizatörlüğünde 700 koltuk kapasiteli MOİ Sahne’de gerçekleşecek Cengiz Kurtoğlu konseri için biletler www.biletix.com adresinden temin edilebiliyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...