Diriliş Ertuğrul'da Osman Gazi müjdesi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diriliş Ertuğrul'da Osman Gazi müjdesi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Her bölümünde izleyiciyi yeni sürprizlerle buluşturan, ekranların efsane dizisi Diriliş “Ertuğrul” önceki akşam yayınlanan 47. bölümündeki Osman Gazi müjdesi geceye damgasını vurdu.

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş “Ertuğrul” da bu hafta sürpriz dolu dakikalar yaşandı. Ertuğrul’un (Engin Altan Düzyatan) rüyasında babası Süleyman Şah’ın (Serdar Gökhan) Osman Gaziyi müjdelediği sahne geceye damgasını vurdu.
 
Dizide Ertuğrul ile Süleyman Şah’ın ulu çınar altında geçen konuşmasında, Süleyman Şah’ın Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi’yi “Osman makûs talihimizi değiştirecek. Oğuz’un köklerini bu topraklara salacak.” replikleriyle bir imparatorluğun kurulacağının müjdesini verdi.
 

Bir Diriliş “Ertuğrul” Klasiği
 
TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul” 47. bölümüyle de reytingleri zirvede kapatmayı başardı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan Diriliş “Ertuğrul” dizisi dün akşamki bölümüyle de tüm gruplarda birinci olmayı başardı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...