Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü ismin mezarı açıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah Gazetesi
Ünlü ismin mezarı açıldı

MAGAZİN Haberleri  / Sabah Gazetesi

İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu ve Bülent Ersoy'un ilk yapımcısı olan Fevzi Kızıltaşoğlu'nun ölüm nedeni yeniden araştırılıyor.

Ailesinin cinayet şüphesi üzerine mezarı açıldı ve doku örnekleri alındı. İstanbul Unkapanı'nda kurduğu Sembol Plak ile müzik piyasasında 50 yılı aşkın yapımcılık geçmişi olan Fevzi Kızıltaşoğlu (74), Muğla Datça'da yaşıyordu. Akciğer tedavisi gördüğü Bağcılar'daki özel hastanede geçen yıl hayatını kaybetti. Ölüm nedeni, kayıtlara "Çoklu organ yetmezliği" olarak geçti. Cenaze, Bakırköy Mezarlığı'nda defnedildi. Bir ay sonra oğlu Erdoğan Kızıltaşoğlu, cinayet şüphesiyle savcılığa başvurdu. Dilekçesinde "Babam, hastane kayıtlarında belirtildiği gibi ölmedi. Zehirlenerek öldürüldü. Ölümüne neden olacak ve belirti veren bir neden yoktu. Son zamanlara kadar gayet sağlıklıydı. Bir anda hastalanması ve ölmesi gerçekten şüpheli bir durum. Ölümü nedeniyle menfaat elde edecek veya elde etmiş olan birçok insan var" dedi. Kızıltaşoğlu'nun mezarının açılarak otopsi yolu ile kesin ölüm nedeninin saptanması istendi.
 
Talebi yerinde bulan Datça Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlatarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na talimat yazarak "fethi kabir" talebinde bulundu. Başsavcılığın girişimleri ile yapımcının Bakırköy Mezarlığı'ndaki kabri, önceki gün savcı nezaretinde açıldı. Toprak ve doku örnekleri alındı. Örnekler Adli Tıp'a gönderildi. Cenaze de tekrar defnedildi. Kızıltaşoğlu'nun kesin ölüm nedeni yapılan detaylı tetkikten sonra ortaya çıkacak. Başsavcılık ise ailenin şikâyeti ile başlatılan soruşturmayı İstanbul'dan gelecek kesin rapordan sonra sonuçlandıracak. (Sabah)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...