Gülşen ile Ozan Çolakoğlu evleniyor

Düzenleyen:
Gülşen ile Ozan Çolakoğlu evleniyor

MAGAZİN Haberleri

Gülşen ile Ozan Çolakoğlu çifti evlilik kararı aldı. Ailelerini tanıştıran sevgililer, düğünü yazın yapacaklarını açıkladı.

Gülşen, sevgilisi Ozan Çolakoğlu, müstakbel kayınvalidesi Suna Çolakoğlu ve görümcesiyle gecelerde ortaya açıktı. Çıkışta keyifli halleriyle dikkat çeken âşıklar, düğün müjdesi verdi. Ünlü müzik adamından evlilik teklifi aldığını açıklayan Gülşen, yaşadığı duygusal anlar hakkında detay vermekten kaçındı. Çolakoğlu'nun 'Yaz bitmeden evleneceğiz' sözü karşısında şaşkınlık yaşayan Gülşen, "Ben tarihi söyleyeceğini tahmin etmemiştim. Daha belli değil" dedikten sonra Suna Çolakoğlu söze girdi. Müstakbel kayınvalide gelin adayını sevdiğini ve  evliliğe onay verdiğini dile getirdi. Bu sevgiye kayıtsız kalmayan Gülşen ise "Biz ona kızıl maske deriz. Önden Muazzez Abacı, arkadan Selda Bağcan. Çok tatlı bir kayınvalidem var" ifadelerini kullandı. 

Mazlum AYDIN 

 
Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...