Petek Dinçöz'ün eşi Tatlıses'e kızdı

Düzenleyen:
Petek Dinçöz'ün eşi Tatlıses'e kızdı

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses'e, Petek Dinçöz'ün eşi "Böyle hata mı olur? Bu beni gerçekten çok rahatsız etti" sözleriyle tepki gösterdi.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Instegram hesabından Petek Dinçöz'ün fotoğrafını "Bir Anne çocuğuna ne kadar düşkünse; işte bende sana o kadar düşkün ve aşığım" notuyla paylaşmasının yankıları sürüyor.

TATLISES AÇIKLAMA YAPTI
Bu paylaşımıyla herkesi şaşırtan İbrahim Tatlıses'ten daha sonra bir açıklama geldi. Fotoğraftaki kadının Petek Dinçöz olduğunu bilmediğini söyleyen Tatlıses, "Bu resmin Petek Dinçöz olduğunu bilmeden koydum bu resim TEMSİLİ'dir kimse yanlış anlamasın" şeklinde bir not paylaşarak durumu düzeltmeye çalıştı.

Tatlıses'in paylaşımı Petek Dinçöz'ün eşini kızdırdı

"BUNU YAPAN BAŞKASI OLSAYDI..."
Ancak İmparator'un bu hatası Petek Dinçöz'ün eşi iş adamı Serkan Kodaloğlu'nun pek hoşuna gitmedi. Bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Kadıoğlu "Böyle hata mı olur? Bu beni gerçekten çok rahatsız etti. Bunu yapan başkası olsaydı tepki çok daha farklı olurdu" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...