Bernie Bebek hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Bernie Bebek hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

ABD’de Bernie Sanders’in seçim kampanyasında kafasına takılan peruk ve gözlükleriyle tüm dünyanın ilgi odağı olan ‘Bernie Bebek’ lakaplı Oliver Tomas yaşamını yitirdi.

Seçim kampanyasında üç aylıkken ajansların ilgisini çeken bebek sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmişti. Küçük Oliver’dan gelen acı haber dünyayı ağlattı. Oliver’ın ani ani bebek ölümü sendromu nedeniyle yaşamını yitirdiği açıklandı. Time dergisinin haberine göre 25 Şubat’ta ölen bebeğin ardından ailesi GoFundMe sitesinde hesap açarak, cenaze töreni masrafları için insanlardan destek olmasını istedi. Bugüne kadar 17 bin 500 dolar bağış toplandı. Halk arasında ‘beşik ölümü’ olarak bilinen ani bebek ölümü sendromu, bir hastalığı olmayan bebeğin yatakta nedensiz  olarak ölü olarak bulunması olarak tanımlanıyor. Bir ayla bir yaş arası dönemde görülüyor, olguların yüzde 90’ı ilk  6 ayda kaydediliyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...