Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İrem Derici 9 kilo verdi

Düzenleyen:
İrem Derici 9 kilo verdi

MAGAZİN Haberleri

Popçu İrem Derici, ilk albümünün ilk konseri için uzun süredir hazırlanıyor. Şarkıcı konser öncesi 9 kilo verdi

Son yıllarda arka arkaya çıkardığı şarkılarıyla dinlenme rekorları kırarak pop müziğin en üretken isimlerinden biri haline gelen İrem Derici, Bostancı Gösteri Merkezinde gerçekleşecek ilk albümünün ilk konseri için uzun süredir hazırlanıyor. YouTubeda 161 milyonun üzerinde tık alarak en çok izlenen Türk klibi ünvanını elinde tutan İrem Derici, 12 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek konseri için de sahnesinden ışığına repertuarından dans şovlarına uzanan titiz bir hazırlık dönemi geçirdi.
 
Sürprizlerle dolu Bostancı Gösteri Merkezi konseri öncesi kendi yaptığı diyetle dokuz kilo veren Derici, formda görüntüsüyle de çok konuşulacak. Çok heyecanlı olduğunu ve konseri için sabırsızlandığını söyleyen Derici, 4 farklı kıyafetle sahne alacağı konseri için gelenlere unutulmaz bir gece yaşatacağım diyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...