Güneşin Kızları veda ediyor

Düzenleyen:
Güneşin Kızları veda ediyor

MAGAZİN Haberleri

Başrollerini Emre Kınay,Evrim Alasya,Tolga Sarıtaş,Burcu Özberk,Berk Atan ve Hande Erçel gibi isimlerin paylaştığı Güneşin Kızları dizisi final kararı aldı.

 

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Güneşin Kızları 39.Bölüm'de final yaparak ekranlara veda kararı aldı. Final kararı resmi olarak dizinin sosyal medya hesabından verildi. Güneşin Kızları dizisinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre dizi yayından kaldırılıyor.
 
Her hafta Cumartesi akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Güneşin Kızları final yapıyor. Seyircileri bir hayli üzecek olan bu beklenmedik gelişme, Güneşin Kızları Twitter hesabından resmen duyuruldu.
 
Güneşin Kızları Twitter hesabından yapılan paylaşımda; Güneşin Kızları 39. bölümde final yapacaktır. Yayınlandığımız süre boyunca bize destek veren Güneşin Kızları ailesine çok teşekkür ederiz..' ifadelerine yer verildi.

Güneşin Kızları veda ediyor

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...