Yeni Türkü severlerine müjde!

Düzenleyen:
Yeni Türkü severlerine müjde!

MAGAZİN Haberleri

İstanbul’un en modern ve güçlü akustiğe sahip sahnelerinden MOİ Sahne, 'Olmasa Mektubun', 'Fırtına', 'Telli Telli' gibi dillere pelesenk olmuş unutulmaz şarkıları Türk müzik piyasasına kazandıran, vokalistliğini Derya Köroğlu'nun yaptığı YENİ TÜRKÜ grubunu ağırlıyor.

Türkiye’nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall Of İstanbul, MOİ Sahne'de, 12 Mart 2016 Cumartesi günü saat 21.00'da, 'Olmasa Mektubun', 'Fırtına', 'Telli Telli' gibi dillere pelesenk olmuş unutulmaz şarkıları Türk müzik piyasasına kazandıran, vokalistliğini Derya Köroğlu'nun yaptığı, YENİ TÜRKÜ grubunu ağırlıyor. 1977 yılında kurulan grup, o günden bugüne yaptıkları sayısız şarkı, koleksiyon albümler serisi, yurtiçi-yurtdışı konserleri ile her zaman adından söz ettirdi. 90'lı yılların sonu, çıkardıkları 'Yeni' adlı albüm zamanı, sahne performanslarının doruğa ulaştığı, Türkiye'de yılda 50'nin üzerinde konser veren, Amerika'nın çeşitli eyaletlerinde 100'lerce performans sergiledikleri dönemleridir. MOİ İstanbul Sanat Geceleri kapsamındaki konserde, son olarak 2012 yılında çıkardıkları 'Şimdi ve Sonra' adındaki albümlerinden şarkılarının yanı sıra, geçmişten bugüne seslendirecekleri unutulmaz şarkılarıyla YENİ TÜRKÜ 'fırtına'sı esecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...