Eurovision’da San Marino için Türk sanatçı yarışacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eurovision’da San Marino için Türk sanatçı yarışacak

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Bu yıl İsveç’in başkenti Stockholm’de gerçekleştirilecek Eurovision şarkı yarışmasında San Marino’yu Türk sanatçı Serhat Hacıpaşaoğlu temsil edecek

61. Eurovision Şarkı yarışması bu yıl İsveç’in başkenti Stolckholm’de yapılacak. 43 ülkenin kıyasıya yarışacağı Eurovision’da San Marino’yu Türk sanatçı Serhat Hacıpaşaoğlu temsil edecek. Hacıpaşaoğlu, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlediği basın toplantısında yarışmada mücadele edeceği “Bilmiyordum” (I din’t know) adlı şarkısını tanıttı. Basın toplantısında şarkının söz yazarı Yunan asıllı Nektaros Terakis, şarkının bestecisi Olcayto Ahmet Tuğsuz ve San Marino milli tanıtım ekibi hazır bulundu.

Toplantı sırasında Serhat Hacıpaşaoğlu’nun söyleyeceği şarkının video gösterimi yapıldı. 10 Mayıs 2016 akşamı Stackholm Globen’de final şansı arayacak Türk yarışmacının klip ve tüm kreatif çalışmalarını Fransa’nın efsane tasarımcısı olarak adlandırılan Manfred Therry Mugler hazırladı.

Basın toplantısı sonrası yarışmayla ilgili olarak İHA’ya konuşan Serhat Hacıpaşaoğlu,”Çok büyük sorumluluk ama aslında bir yandan da bir meydan okuma. Ama büyük bir onur” dedi. Türkiye doğumlu birinin yabancı ülkenin kendisini tercih etmesinin büyük bir onur olduğunu kaydeden Türk sanatçı, “Türkiye bu yıl yarışmada resmi olarak yok ama benim varlığımla sahnede varlığını hissettirecek. Dolayısıyla iki ülkeyi temsil ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...