Gizem Hatipoğlu Trafikte Acun'a Sitem Etmiş, Ünlü Olmuş

Düzenleyen:
Gizem Hatipoğlu Trafikte Acun'a Sitem Etmiş, Ünlü Olmuş

MAGAZİN Haberleri

Güzel sunucu şöhret hikayesini anlattı: Trafikte tesadüfen Acun Ilıcalı'yla karşılaştık. Camı açıp, "Ben yarışmanıza başvurdum. Geri dönmediniz." dedim. Her şey böyle başladı.

"Var mısın Yok musun" yarışmasıyla ekran geldikten sonra üne kavuşan Gizem Hatipoğlu, şöhrete uzanan yola nasıl çıktığını, her şeyin bir tesadüfle başladığını anlattı.

ACUN ILICALI'YLA KARŞILAŞTI, HAYATI DEĞİŞTİ

Güzel sunucu, hayatını etkileyen tesadüfü şu sözlerle dile getirdi:

"Bilgi Üniversitesi'nde reklamcılık okudum. Çocukluktan beri hep televizyonda olma hayalim vardı. Yine de bir yarışmayla tanınacağımı düşünmezdim. Zaten her şey tesadüfle başladı. Bir gün arkadaşımla trafikte giderken tesadüfen Acun Ilıcalı'yla karşılaştık. Araçlarımız yan yana durdu. Aslında içine kapanık biriydim ama o an kendimden beklemeyeceğim bir şekilde arabanın camını açıp: "Ben yarışmanıza başvurdum. Geri dönmediniz" dedim. Her şey böyle başladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...