Füsun Demirel'e şok!

Düzenleyen:
Füsun Demirel'e şok!

MAGAZİN Haberleri

ATV'nin yeni dizisi Aile İşi, dizinin oyuncusu Füsun Demirel'in açıklamalarına izleyicilerden gelen tepkiler üzerine bu hafta ekranlara gelmeyecek.

Kanalın diğer dizileri yayın akışında yeni bölümleriyle yer alırken, Aile İşi dizisinin yeni bölümünün yerine başka bir program eklendi. Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajla tepki çeken Füsun Demirel'in, henüz birkaç hafta önce yayına giren dizisi bu hafta yayın akışından kaldırıldı. Verdiği röportajda, "Dağa çıkmak istiyordum", "Gerillayı canlandırmak isterim", "HDP umut vericiydi" gibi cümleler kuran Füsun Demirel sosyal medyada adete linç edildi.

Röportajın yayımlandığı günün akşamı yaşanan Ankara saldırısından sonra Demirel, sözlerinin yanlış anlaşıldığı ile ilgili bir açıklama yaptı. Füsun Demirel röportajında HDP için "umut verici" derken, sonrasında yaptığı basın açıklamasında Ankara saldırısını "vahşet" olarak değerlendirdi.

ATV'nin yayın akışından bir tek Füsun Demirel'in dizisini kaldırması ise dikkat çekti. Sosyal medyadan kanalın adresine yapılan "Bu kadının dizisini hala yayınlayacak mısınız?" baskılarına dayanamayan kanal diziyi yayın akışından çekerek yerine başka bir program ekledi. ATV'nin bundan sonra alacağı karar ise merak konusu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...