Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erkan Petekkaya'dan Nurgül Yeşilçay'a sert sözler

Düzenleyen:
Erkan Petekkaya'dan Nurgül Yeşilçay'a sert sözler

MAGAZİN Haberleri

Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay arasında gerginlik büyüyor. Petekkaya yaptığı açıklamada eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay için çok sert sözler söyledi

Star TV’de yayınlanan ‘Paramparça’ dizisinin iki başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya arasındaki polemik sürüyor.

AHLAKSIZ, TERBİYESİZ, DİSİPLİNSİZ
Son olarak Gecce.com'a konuşan Petekkaya, eski rol arkadaşı hakkında zehir zemberek iddialarda bulundu: "Nurgül Yeşilçay, ahlaksızlıkları yüzünden, terbiyesiz ve disiplinsiz davranışları yüzünden Paramparça dizisinden kovulmuştur.

"ERKAN BENİ AFFETSİN"
Kovulduktan sonra araya hatırı sayılı kişileri koyup ‘Ben özür diliyorum. Ben bu işe devam etmek istiyorum. Erkan ve yapım şirketi lütfen beni affetsin’ diye yalvaran zavallı bir çirkeftir. Eğer çok gerekirse beni arayan ortak dostumuzun adını söylerim, o da gerekli açıklamayı yapar."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...