Eşkıya hız kesmiyor!

Düzenleyen:
Eşkıya hız kesmiyor!

MAGAZİN Haberleri

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" tüm kişilerde en çok izlenen yapım oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, tüm kişilerde 9.13 izlenme oranı ve 20.81 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.
 
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, iki etiketle Twitter Türkiye gündeminde!
 
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi!
 
#edho etiketi, ikinci sıraya kadar yükseldiği Twitter Türkiye Trending Topics listesinde, bölüm süresince kalmayı başardı.

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 27. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ünal Kaplan için hazırlanan tuzakla iki masa arasındaki savaş fiilen başlar. Artık ilk amaç hayatta kalmaktır. Devlete göre Çakırbeyli'nin Viktor'la uzlaşması şarttır. Hızır uzlaşma yanlısı olmaz çünkü henüz başına geleceklerden haberdar değildir. Masada kalanlar, masadan ayrılan Viktor'un yanı sıra Bülent kod adlı kişinin de tehdidi altındadır. Bu kod adını kullanan Mahmut, Nurten yoluyla bir kez daha Hızır'ın mahremine sızmayı başarır. Meryem'le boşanma arifesindeyken Nazlı'yla da arası açılan Hızır yalnız hayatıyla başa çıkmaya çalışır. Meryem her ne kadar çok sevse de geri adım atmayarak ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterir. Nazlı bekar bir anne olarak hayatına devam etmek için çabalar fakat önüne çıkan engellerle savaşması kolay olmayacaktır...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...