Semih Öztürk'ün gönüllüleri bitirecek planı ifşa oldu

Düzenleyen:
Semih Öztürk'ün gönüllüleri bitirecek planı ifşa oldu

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2016 adasında görülmemiş bir vaka. Semih Öztürk gönüllüler takımı elemeye çıksın diye plan yaptı. Gizem Kerimoğlu açık verince olay ortaya çıktı.

Survivor adası ilk kez böyle bir 'ahlaksız' plana tanık oluyor. Semih Öztürk içinde yer aldığı gönüllüler takımı dokunulmazlığı kaybetsin diye plan yaptı. Gizem Kerimoğlu ilk oyunda performansı ile bunu ifşa edince gönüllüler takımı erken uyandı.

GİZEM GÖSTERE GÖSTERE YAPTI

Survivor son bölümünde eşi benzeri olmamış bir plan ortaya döküldü. Semih Öztürk içinde yer aldığı gönüllüler takımının dokunulmazlığı kaybetmesi için oyun vermeyi planladı. Gizem Kerimoğlu da bu planda yer aldı. Ancak oyun sırasında bunu o kadar göstere göstere yaptı ki takım arkadaşları duruma anladı.

SEMİH ÇOK KIZDI

Kendi aralarında anlaşan gönüllüler Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu'nu oynatmama kararı aldılar. Buna planı deşifre olan Semih Öztürk tepki verdi. Kavga çıkaran Semih Öztürk hem Zafer hem de Nihal Candan ve Serkay Tütüncü ile kavga etti.

İTİRAF ETTİ

Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu adadaki başbaşa sohbetlerinde yaptıkları planı da itiraf ettiler. Semih Öztürk ada konseyine bu durum taşınınca da Damla Can'a "Ben seni kurtarmak istemiyorum ki... Umrumda değil" diyerek planını kabullendi.

Semih Öztürk içinde yer aldığı gönüllüler takımının dokunulmazlığı kaybetmesini iki haftadır planlıyordu. Bunun sebebi ise gönüllüler SMS sonuçları sıralaması. Semih Öztürk gönüllülerin çıktığı SMS oylamasında birinci çıkmıştı. Buna güvenen Semih Öztürk adada hakimiyet kuramadığı ve dışlandığı takımı ada konseyinde yok etmek istiyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...