O Hayat Benim'de sürpriz gelişme

Düzenleyen:
O Hayat Benim'de sürpriz gelişme

MAGAZİN Haberleri

FOX'un sevilen dizisi O Hayat Benim 87. bölüm fragmanı yayınlandı.

FOX'un sevilen dizisi O Hayat Benim'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sultan, kızının Zeynep olduğunu sonunda öğreniyor. Zeynep'e herşeyi anlatmaya karar veren Sultan büyük bir şok yaşıyor.

Başrollerinde Ezgi Asaroğlı, Keremcem ve Ceren Moray'ın oynadığı O Hayat Benim'in yeni bölümü izleyenleri hafta sonu ekranları başına kilitleyecek.

FOX'un sevilen dizisi O Hayat Benim 87. bölüm fragmanı yayınlandı.

NELER YAŞANACAK?

Efsun ve Sultan, Hanife’nin üzerine bir kâbus gibi çöker. Hanife pes eder. Kurtulmak için her şeyi anlatmak üzeredir. Ganimet ise Zeynep’i kaybetmektense ölümü bile göze almaya hazırdır. Hanife’nin evi kuşatma altındadır artık... Bahar her şeyden vazgeçip Atahan yaşamına veda eder. Mehmet Emir bundan dolayı Cemre’yi suçlar. Fakat Kenan, Cemre’yi kullanmak için yeni adımlar atmaktadır. Hülya ise Kenan’ın oyunlarından bihaber, abisinin hayatına girmeye çalışan genç kadına hemen dişlerini gösterir... Bahar’ın tek sığınağı Ateş’tir. Ancak Ateş’in önce Arzu’yu hayatlarından tamamen çıkartması şarttır. Arzu ise Ateş’i kaybedecekse bunun bedelini birilerine ödetmeye kararlıdır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...