Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun'un maç hamlesi Vadi'nin reyting saltanatını yıktı

Düzenleyen:
Acun'un maç hamlesi Vadi'nin reyting saltanatını yıktı

MAGAZİN Haberleri

Yayınlanmaya başladığı günden bu tarafa ilk iki sırayı kimseye kaptırmayan Kurtlar Vadisi Pusu, dün akşam sıralamada kendisine üçüncü sırada yer bulabildi.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu, dün akşam reytinglerde hüsrana uğradı. Yayınlanmaya başladığı günden beri perşembe akşamları birinciliği kimseye kaptırmayan; en kötü ikinci sırada yer alan Vadi, dün akşam sıralamada üçüncülüğe kadar geriledi.

TV8'E ACUN MAYASI TUTTU

Acun Ilıcalı tarafından satın alındıktan sonra format değişikliğine giden ve en çok izlenen kanallar arasında ilk 3'e girmeyi başaran TV8, dün akşam Türk Milli Takımı'nın İsveç ile yaptığı hazırlık maçını izleyici ile buluşturdu. Reyting sıralamasında ilk sırada yer alan milli maçı, Fatih Portakal'ın sunumuyla ekrana gelen FOX Ana Haber takip etti.

Yayınlanmaya başladığı günden bu tarafa ilk iki sırayı kimseye kaptırmayan Kurtlar Vadisi Pusu ise üçüncü sırada kendine yer buldu.

İşte dün akşamın en çok izlenen 20 programı;

Acun'un maç hamlesi Vadi'nin reyting saltanatını yıktı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...