Acun Ilıcalı'dan bomba hamle!

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'dan bomba hamle!

MAGAZİN Haberleri

Medya patronu Acun Ilıcalı, reyting rekorları kıran kanalı TV8'den sonra spor kanalı kurmaya karar verdi

NTV Spor'un spor medyasından çekileceği haberleri gündemi sarsarken bir başka bomba haber daha kulislerde konuşulmaya başladı.

SPOR KANALI KURACAK

Yakın zamanda TV 8'i alarak medya patronluğuna soyunan Acun Ilıcalı şu sıralar sporseverleri yakından ilgilendiren bir projenin üzerinde çalışıyor. Edinilen bilgilere göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya şirketi eğlence kanalının ardından spor kanalı da kuracak.

BAŞARISINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

TV 8'i aldığı günün ardından büyük bir çıkış yakalayan Ilıcalı, spor medyasına da girerek başarısını burada da sürdürmeyi planlıyor. Kanalın adı veya detayları henüz belli değilken, Ilıcalı'nın yeni kanalı dört gözle beklenmeye başladı bile.

NTVSPOR KAPANACAK

Spor camiasının bir numaralı kanallarından kabul edilen NTV Spor için flaş bir karar alındı. Doğuş Grubu'nun sahibi olduğu kanal bir süredir zarar ediyordu. Alınan son kararla önce küçülmeye gidilecek ardından da kapatılacak.

30 KİŞİ İŞTEN ÇIKARILDI

Bu doğrultuda NTV Spor'un sevilen ekran yüzleri Özgür Buzbaş ve Irmak Kazuk'un da bulunduğu 30 kişi işten çıkartıldı. Bu şekilde 1-2 ay daha devam edicek tenkisat rüzgarının ardından kanal tamamıyla kapatılacak ve Doğuş Grubu spor medyasından tamamıyla çekilecek.

Kaynak: Medyahaber

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...