Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esra Erol'dan takipçisine çok sert sözler

Düzenleyen:
Esra Erol'dan takipçisine çok sert sözler

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Esra Erol, sosyal medyadan fotoğrafına yapılan yoruma çok kızdı. Erol, hesabından takipçisinin yorumunu paylaşarak sert sözler söyledi

Ekranların sevilen isimlerinden Esra Erol sosyal medyadan bir fotoğraf paylaştı ortalık karıştı. Bir takipçisi Erol'un paylaşımının altına 'İnşallah sen de eşinden en kısa sürede ayrılırsın adi kadın' yazınca ünlü sunucu çıldırdı.

ENGELLEME İSTEDİ
Kendisine ve eşine yapılan kötü yoruma hemen tepki gösteren Erol, sevenlerinden yorum yapan kullanıcıyı engellemelerini istedi.

Yapılan yoruma çok sinirlenen ünlü sunucu sosyal medyadan şu sözlerle isyan etti;

'Bakın böyle insanlar var! Hatta daha fazlası... Bunları teşhir edeceksin. Sosyal medya bu pisliklerden temizlensin! Lütfen şikayet edin! Bu ve bunun gibi zavallılar gelir bir de bilmiş bilmiş yorum yapar, ahkam keser! Nefrer eder ama takip eder!

Bir pislik daha temizlendi! Bundan sonra böyle! Bakalım herkes aklına geleni yazacak mı? Yumurta ve ya sahte hesaplar umurumda değil ama gerçek hesaplarla uğraşacağım. Teşekkürler engelleyenlere...'  

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...