Arda, kız arkadaşı Aslıhan Doğan'ın fotoğraflarını sildi

Düzenleyen:
Arda, kız arkadaşı Aslıhan Doğan'ın fotoğraflarını sildi

MAGAZİN Haberleri

Aslıhan Doğan'ın annesi ve müstakbel kayınvalidesiyle fotoğraf paylaşmasına sinirlenen Arda Turan, "Artık özel hayat paylaşımı yok" diyerek kız arkadaşına ait tüm fotoğrafları sildi.

Önceki gün oynanan Türkiye-İsveç maçı sonrası fotoğrafı gören Arda Turan, kız arkadaşını telefonla arayarak "Bundan sonra özel hayatımızı gizli yaşayalım. Fotoğraf paylaşmayalım. Ailelerimiz etkilenmesin" diyerek uyardı.

ARDA SİLDİ, ASLIHAN KALDIRMADI

Aslıhan'a ait bütün fotoğrafları Instagram hesabından silen Turan'ın yakınlarına "Ayrılmadık, sadece fotoğraf paylaşmama kararı aldık" dediği öğrenildi. Aslıhan Doğan ise ayrılık söylentileri çıkar korkusuyla paylaştığı fotoğrafları sayfasından kaldırmadı.

Arda, kız arkadaşı Aslıhan Doğan'ın fotoğraflarını sildi

MÜSTAKBEL KAYINVALİDESİYLE FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Aslıhan Doğan, geçtiğimiz günlerde annesi ve müstakbel kayınvalidesi Yüksel Turan'la fotoğrafını paylaşınca takipçileri altına 'Ooo dünürler bir arada. Düğün hazırlıkları mı başladı Aslıhan Hanım' şeklinde yorumlar bırakmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...