Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun'dan kavgaların reyting için yapıldığı iddiasına cevap

Düzenleyen:
Acun'dan kavgaların reyting için yapıldığı iddiasına cevap

MAGAZİN Haberleri

Survivor yarışmasında kavgaların reyting için yapıldığı iddiasına yanıt veren Acun Ilıcalı, "En gerilimsiz Suvivor'umuz Allah'a şükür reyting rekoru kırmıştı" dedi.

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programlarından Survivor 2016'da yarışmacılar arasındaki gerginlik her geçen gün daha da tırmanıyor.

SEMİH'E UYARI

Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde Gönüllüler takımındaki arkadaşlarına sürekli "Ben sizin amcanızım" diyen Semih'e uyarılarda bulunan Acun Ilıcalı, kavgaların reyting için yapıldığı iddiasına da yanıt verdi.

"BUNDAN HİÇBİR KAZANCIMIZ OLMADI"

Programın yapımcıları olarak kötü sözlerden bir reyting amacı gütmediklerini belirten Acun Ilıcalı, "Altını çizerek söylüyorum. Bundan bizim hiçbir kazancımız olmadı. En gerilimsiz Suvivor'umuz Allah'a şükür reyting rekoru kırmıştı. O yüzden burada kavga oldu, reyting oldu durumu da söz konusu değil" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...