Osman Gökçek, Mahsun Kırmızıgül'e film önerdi: 'Gerilla annesini çeksin'

Düzenleyen:
Osman Gökçek, Mahsun Kırmızıgül'e film önerdi: 'Gerilla annesini çeksin'

MAGAZİN Haberleri

Konuk olduğu programda Füsun Demirel'i eleştiren Osman Gökçek, Mahsun Kırmızıgül'e de göndermede bulunarak "Gerilla'nın Annesi diye bir film çektirmek lazım" dedi.

Beyaz TV ekranlarında konuk olduğu programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in hedefinde Füsun Demirel vardı.

"İŞİN İYİCE CILKINI ÇIKARDILAR"

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu "Gerilla annesini oynamak istiyorum" çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken Füsun Demirel'i sert sözlerle eleştiren Gökçek, "Bunlar maalesef işin iyice cılkını çıkardılar. Şehitlerimizin bu kadar yoğun geldiği bu dönemde 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' demekle ne anlaması gerekir bu milletin? Bu da terörist seviciliği. Bir de gidiyor PKK'nın ajansına konuşuyor" ifadelerine yer verdi.

"YÖNETMEN MAHSUN KIRMIZIGÜL OLSUN"

Güneydoğu'daki operasyonları eleştiren ve Başbakan Davutoğlu'na "zalim" yakıştırmasını yapan Mahsun Kırmızıgül'ü de göndermede bulunan Gökçek, şu ifadelere yer verdi: "Aslında bunlara bir film çektirmek lazım. Gerilla'nın Annesi diye bir film çektirmek lazım. Hanımefendiyi başrole vereceksiniz, yanlarına Levent Üzümcü'yü, Koray Çalışkan'ı verebilirsiniz, Tarık Akan'ı verebilirisiniz. Mahsun Kırmızıgül bunun yönetmenliğini yapabilir, Mustafa Altıoklar yönetmenliği çok iyi bilmez ama görüntü yönetmenliği yapabilir. Barış Atay'ı da alsınlar yanlarına ne kadar başarılılar, değiller millet olarak hep birlikte görelim."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...