Ünlü şarkıcı Aydın Tansel hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: haberler.com
Ünlü şarkıcı Aydın Tansel hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri  / haberler.com

Ünlü şarkıcı ve bestekar Aydın Tansel, 71 yaşında kalp krizinden hayata gözlerini yumdu. Evinde ölü bulunan Tansel, 70'li yıllara damgasını vurmuştu.

Şarkı ve besteleriyle 70'li yıllara damgasını vuran sanatçı Aydın Tansel, Bodrum'daki evinde 71 yaşında kalp krizinden hayatını kaybetti.

POLİS YATAĞINDA CESEDİYLE KARŞILAŞTI

Şarkıcı ve bestekar Aydın Tansel'in uzun süre ortalıklarda görünmemesi üzerine komşuları şüphelenip, durumu polise bildidi. Bugün saat 16.30 sıralarında Tansel'in Gümüşlük Mahallesi, Aktaş Tatil Sitesi'ndeki evine çilingir yardımıyla giren polis, yatağında cesediyle karşılaştı. İki yıl önce Bodrum'a yerleştiği ve burada sahildeki kafeteryalarda sahne alıp, hayranlarıyla biraraya gelen Tansel'in kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlendi. Tansel'in ölüm haberi komşuları ve sevenlerini yasa boğdu. En son hayranlarıyla 28 Mart'ta çektirip, Facebook'taki sayfasında paylaştığı fotoğraflar görenleri duygulandırdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: haberler.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...