HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İrem Derici: Toparlanmaya çalışıyorum

Düzenleyen: /
İrem Derici: Toparlanmaya çalışıyorum
İrem Derici, Rıza Esendemir, Haber

MAGAZİN Haberleri

Rıza Esendemir ile kısa süre önce evliliklerini noktalayan İrem Derici'den samimi açıklamalar geldi

İrem Derici katıldığı radyo programında Emel Yalçın ve dinleyicilerin sorularını yanıtladı. Merak edilenlerini anlatan Irem Derici samimi açıklamalarda bulundu.

Müzik piyasasına girdiğim günden beri çok büyük başarılar yakaladım ama bir taraftan da kendime bir kadın olarak güvenim gitti. Ben kendimle ağzımla, burnumla dalga geçtikçe millet suyunu çıkarttı.
 
Yorum okumayı da seviyorum yapılan fiziksel yorumları okudukça baktım gitgide kamburlaşmış kendini salmış giyimine kuşamına özen göstermeyen bir kadın olmuşum. 
 
 'Bir gün eski fotoğraflarıma baktım ve ah be ne yapmışım ben kendime dedim. Millet ünlü olunca kendine güveni gelir daha bir kendine bakmaya başlar ben tam tersi saldım ama toparlıyorum şimdi.''
 
Ünlü şarkıcı eşi Rıza Esendemir ile biten evliliği konusunda ise konuşmaktan kaçındı. Emel Yalçın'ın “benim inanasım gelmiyor siz sanki yeniden barışırsınız” sözleri üzerine: "Bitti bu sefer kesin bitti ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah toparlamaya çalışıyorum iyi olmaya çalışıyorum" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...