HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kiralık Aşk'ın 'Beşiktaş' sahnesi sosyal medyayı salladı

Düzenleyen: /
Kiralık Aşk'ın 'Beşiktaş' sahnesi sosyal medyayı salladı
Kiralık Aşk, Haber

MAGAZİN Haberleri

Dün akşam yeni bölümü yayınlanan Kiralık Aşk"ta Defne"nin Beşiktaş marşı sosyal medyayı salladı.

Kiralık Aşk dizisinin sempatik oyuncusu Elçin Sangu dizinin yeni bölümünde Beşiktaş marşı söyledi. Kiralık Aşk’ta Beşiktaş marşı söylenen anlar sosyal medyada en çok konuşulan olaylardan biri oldu.

BU BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fikret yıllar önce verdiği bir resmi bu kadar kıymet vererek saklayan bu duygusal adamın dünyasını nasıl başına yıkabilirdi? Oda çok iyi biliyordu ki Ömer artık Defne'si olmadan nefes alamazdı. Ama Defne Simurg'un hikayesini öğrenmiş ve Ömer'in hayatını değiştiren o resmi veren kişinin Fikret olduğunu öğrenmesin oluşturabileceği etki onu alt üst eder. Fikret içine attığı gerçeklerle kendini eve kapatır, Defne ise Deniz'e rağmen Passionis'e geçer. Hulusi bey Defne'den yardım istemek için Türkan hanımın evine gitse de İkinci baharını yaşayacağını düşündüğü Türkan hanımdan sonra bu konu bile ikinci plana düşer.

Koriş yeni konsepti ünlü felsefeci Herakleitos'un düşüncelerinden yola çıkarak hazırlar... “Aynı nehirde iki kere yıkanamazsınız”. Hayat herşeye rağmen devam etsede Defne artık çevresindeki Deniz'in, Neriman'ın, Sude'nin sonradan eklenen Fikret'in tehditlerinden nefes alamaz olmuştur. Durumu fark eden Sinan Defne'nin kafasını toplaması için yazlık evinin anahtarını verir ve Ömer'i de Defne'nin arkasından yollar...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...