Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Levent Kırca'nın mirasının akıbeti belli oldu

Düzenleyen:
Levent Kırca'nın mirasının akıbeti belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Usta oyuncu Levent Kırca'nın Oya Başar'dan olan çocuklarının reddettiği mirasa, ilk eşinden olan Oğulcan ve Özdeş kardeşler sahip çıkma kararı aldı.

Geçtiğimiz sene vefat eden Levent Kırca'nın Oya Başar'dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açtı. Kardeşlerin talebini kabul eden mahkeme, "Umut ve Ayşe Kırca'nın babalarının mirasının reddettiklerinin tespitine karar verildi" dedi.

İZMİRLİ VATANDAŞ TALİP OLDU

Magazin basınına bomba gibi düşen konuyla alakalı olarak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan İzmirli Remzi Akdemir isimli şahıs, Levent Kırca'nın borcunu ödemek istediğini belirterek usta oyuncunun mirasına talip olduğunu belirtmişti.

OYA BAŞAR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Çocukları Umut ve Ayşe Kırca'nın babalarına reddi miras davası açtığı yönündeki iddialarla ilgili konuşan Başar, Levent Kırca'nın borçları olduğunu doğruladı.

"Çocuklar reddi miras yaptılar bu doğru" diyen ünlü oyuncu, "Ama sadece benim çocuklarım değil. İlk eşinden olan iki çocuğu da reddi miras davası açmıştı. Maalesef gazetelerde sadece benim çocuklarımın reddi miras yaptığı söyleniyordu." diye konuştu.

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Bu gelişmelerin ardından Levent Kırca'nın ilk eşinden Oğulcan ve Özdeş kardeşler babalarının mirasına sahip çıkma kararı aldı. Babalarından kalan borçları da ödeyecekleri öğrenilen kardeşlerin ilerleyen dönemlerde babaları için bir etkinlik düzenleyecekleri öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...