Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Usta ses Erkin Koray'dan son sahne!

Düzenleyen:
Usta ses Erkin Koray'dan son sahne!

MAGAZİN Haberleri

Yaşayan efsane Erkin Koray dün gece hayranlarıyla buluştu.

ÇAĞLA TÜRK- TÜRKİYE GAZETESİ
cagla.turk@turkiyegazetesi.com.tr

Anadolu rock ve hard rock müziğinin duayen ismi Erkin Koray dün gece Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde hayranlarıyla buluştu. Salonun büyük coşkusu ile sahne alan Koray, şarkılarına başlamadan önce, "Biz eski bir müesseseyiz, sizi buradan mutlu göndereceğiz." diyerek sevenlerini selamladı. 

Espirileriyle geceye renk katan dev sanatçı, Anma Arkadaş, Arap Saçı, Çöpçüler, Gaddar ve Kızları da Alın Askere isimli parçalarını elektro gitarı eşliğinde söyledi. Yaklaşık iki saat sahnede kalarak, seslendirdiği şarkılarıyla da hayranlarını eskilere götürdü. Yıllar geçsede heyecanından ve performansından hiçbir şey eksilmeyen Koray,  tüm salonu kendine bir kez daha hayran bıraktı. Sanatçı, değişmeyen giyim tarzı ve yumurta topuk ayakkabıları ile sahne aldı.

Usta ses Erkin Koray'dan son sahne!

Sık sık seyirciyle konuşan Koray, "Alkışları almış durumdayım. Bu gece çok güzel geçecek. Bu memlekette hala konser verebiliyor olmak ve sizleri görüyor olmak son derece mutluluk verici. Demek ki her şey bitmiş değil. Her şey daha iyi olacak inşallah." diye konuştu.

Usta isim konser boyunca video çekmeyi yasakladı...

Usta ses Erkin Koray'dan son sahne!

Her konserinde uzun yıllardan beri müzik sektörünün içinde olduğunu ve emekli olmak istediğini belirten usta sanatçının artık son konserleri...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...