Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burcu Güneş’ten Fenerbahçe maçına özel Konyaspor marşı

Düzenleyen:
Burcu Güneş’ten Fenerbahçe maçına özel Konyaspor marşı

MAGAZİN Haberleri

Burcu Güneş, Konyaspor tribünlerinde coşkuyla söylenen ’Konyaspor geliyor bak’ tezahüratı için stüdyoya girdi.

Konyaspor taraftarı Nalçacılar Grubu Burcu Güneş’in 2001 yılındaki ’selvi boylum’ tezahüratı yapmıştı. Güneş, şarkının bu versiyonunu beğendiğini ifade etti. Ünlü sanatçı, Konyaspor tribünlerinde coşkuyla söylenen "Konyaspor geliyor bak" tezahüratı için stüdyoya girdi.

BU AKŞAM FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI ÖNCESİ COŞTURACAK

Süper Lig’de Aykut Kocaman önderliğinde fırtına gibi esen Konyaspor, Avrupa kupalarına katılmak için büyük bir uğraş verirken ünlü şarkıcı Burcu Güneş, yeşil-beyazlı ekip için stüdyoya girdi. Güneş’in bu bestesi, bu akşam Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlıları karşılaşma öncesi çoşturacak.

TWİTTER’DAN BURCU GÜNEŞ’E YOĞUN İLGİ

"Konyaspor geliyor bak" tezahüratı sonrası Burcu Güneş, Anadolu ekibinin gönlünde taht kurmayı başardı. Taraftarlar bu jest sonrası Güneş’e Twitter’dan teşekkür mesajlarında bulundu.

"KONYASPORLULARA KENDİ SESİMDEN HEDİYEM"

Burcu Güneş, Twitter’dan “Şarkımı sevdiniz, tribünlerde omuz omuza söylediniz. Bu da Konyasporlulara kendi sesimden hediyemdir. Başarılar “ ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...